fredag 12 december 2008

Dagens snygging


Just nu håller jag på att se den nya serien The secret life of the American Teenager som går på tv400. En av killarna som spelar huvudrollen är såå sjukt snygg ;) Han heter Daren Kagasoff och är 21 år, han har inte varit med i något annat än så det är hans tv-debut. Men jag hoppas verkligen man får se mer av den snyggingen ;) Han är en av dom största anledningarna till att jag sitter fastklistrad framför serien fast serien är väldigt bra den med.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Han såg bra ut :)

Svar:Ja gör det, ja det är ju bra också för då kan vi få fiöm & tv-serie tips av varandra :)

Jag har tänkt se serien flera gånger på tv'n då men det har inte blivit av kanske ser det på måndag,vi får se,vad handlar det om mer än om en 15åring som är gravid om jag har förstått det rätt? :P

Evy.blogg.se sa...

Viktoria: Visst gör han ;)

Ja det är verkligen bra. Delar inte det intresset med några av mina vänner så kul att prata med dig om det :) Så fort jag är sugen på att se en film så läser man i din blogg om att du vill se den eller har sett den ;)

Gör det, va inte så säker på det i början men nu är jag fast. Har iofs bara sett 2 avsnitt. Det handlar om det och sen han snyggingen är pappan till barnet men han vet inte om det än och han är skolans player ;) Tror du kommer gilla den.

Anonym sa...

Svar: Vad tråkigt med roligt att vi kan dela det intresset med :)
Roligt att du får inspiration till filmer,själv letar jag lite överallt, ibland på din blogg,andras bloggar,senast upplagda filmer osv.. :P

Jag ska nog ta och se ett avsnitt på Måndag, Hur många avsnitt har visats? alltid kul att hå någon snygging att dregla till på tv'n sen nu när det knappt är något annat program på tv'n denna vecka för att de flesta programen har ju juluppehåll nu så då kan jag ta mig mer tid och se det :)
Jag gillar den säkert :)
Tack för tipset btw :)

Evy.blogg.se sa...

Svar: Ja verkligen, det tycker jag :) Ja jag med. Finns så många bra ;)

Ja gör det. 2 stycken än så länge så du har inte missat så mycket :) Jag kan förklara det viktiga om du vill. Det är så tråkigt att det inte finns så mycket att se på men har ju 90210 och denna än sålänge ;)

Alltid kul att hitta någon ny snygging men kan drömma om ;)

Anonym sa...

Jo, jag följer den serien & han är muuuuumms!! ;)

Anonym sa...

Jag gillade serien :)
Killen på bilden är mums :)