torsdag 22 november 2007

Vilka är ni

Jag är lite nyfiken på vilka det är som läser min blogg och om det är någon överhuvudtaget som läser den så jag inte sitter här och skriver som en galning helt i onödan lixom :) Så ni kan väl skriva ålder och vart ni bor och sen är det kul om ni lämnar era bloggar med för jag vill hitta nya spännande bloggar att läsa :) Om ni undrar något om mig är det bara att ni frågar :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är 18 år och bor i Örnsköldsvik. Min blogg vet du ju dock redan om ;)

Svar; Jag med, jag älskar dom bilderna. Fast de flesta verkar tycka att hon såg förjävlig ut då :S Spinning är skitkul. Har kört det ett par gånger.

Anonym sa...

Svar; Det haru rätt i. Nicole är ju så sjukt kort. Hade en betydligt längre person varit så smal som hon var hade den förmodligen sett ännu smalare ut.

Anonym sa...

Svar; Precis. MK är väl i princip kring samma längd som Nicole, något längre dock. Men trots att hon är väldigt smal så ser det inte konstigt ut, hon ser bara tiny och söt ut som du säger. Fast det är svårt att se för smal ut i mina ögon. Det är ju så sjukt fint!

Anonym sa...

Svar; Nej Ashley är nog inte lika smal som Mary-kate. Men som du säger så är hon så himla söt så det gör inget. Jag tycker nästan Ash är sötare än MK i ansiktet. Men MK har definitivt den snyggaste kroppen av de två!

Anonym sa...

jag heter clara är 18 och bor i stockholm :) min blogg är hipsters och det är väll i princip allt om mig som inte står på min blogg kanske :) hur gamal är du? :)