fredag 22 februari 2008

Summerland


Ni vet den där serien Summerland som gick på femman för några år sen kommer inte ihåg exakt när den går ju på söndagar nu har jag för mig ;) Jag funderar på att ladda ner serien från början och sen se alla avsnitt för det lilla jag har sett av serien så är den asbra och så finns det massa hetingar i serien med, mycket viktigt hehe ;)
Någon som följt den serien?

Handling:
Modedesignern Ava bor på Playa Linda, en strandort i Kalifonien, USA med sina tre bästa vänner: hennes fd pojkvän Johnny, den australienska surfaren Jay och sin kollega Susannah och lever ett bekymmerfritt liv. Men plötsligt dör Avas syster och dennes man i en tragisk olycka och när dennes testamente offletliggörs visar det sig att Avas systers innersta önskan var att barnen skulle hamna under Avas tillsyn. Sextonårige Bradin har sin egen sorg att bearbeta men han gör sitt bästa för att hjälpa sina yngre syskon. Trettonårige Nikki som alltid avgudat sin moster känner plötsligt en stor vrede mot Avas försök att ta deras mors plats. Åttaåriga Derrick har stora problem med att försöka förstå liv och död. Ava vänder sig till sina vänner för hjälp med att uppfostra sina nya barn och Susannahs mångsidighet och beslutsamhet, Johnnys fadergestalt och Jays livfullhet kommer väl till pass.

Skådespelare:
Lori Loughlin - Ava Gregory (va med i tv-serien Full house)
Shawn Christian - Johnny Durant
Merrin Dungey - Susannah Rexford
Ryan Kwanten - Jay Robertson
Jesse McCartney - Bradin Westerly (Är även artist och har släppt två album, jag tycker faktiskt han har gjort vissa bra låtar)
Kay Panabaker - Nikki Westerly
Nick Benson - Derrick Westerly
Taylor Cole - Erika Spalding
Zac Efron - Cameron Bale (Har varit med i filmer som High school musical och Hairspray som säkert alla redan vet)

1 kommentar:

Anonym sa...

Summerland är verkligen asbra! :) Jesse McCartney<333